CAFÉEN

Caféen er et sted, hvor mennesker med senfølger efter seksuelle overgreb har mulighed for at bryde isolationen og være sammen med andre mennesker i nogle trygge og rare omgivelser. I Caféen er der mulighed for at få en kop kaffe og en snak i en afslappet atmosfære. Det er også muligt at deltage i nogle af de aktiviteter, som foregår i Caféens regi. Som bruger har du medindflydelse på aktiviteterne.

Hvor ligger Caféen?
Café-aktiviteterne foregår i underetagen i CSM-Øst hver mandag og onsdag fra kl. 17-20. Der er indgang gennem bagdøren. På hjemmesiden kan du se programmet for Caféen.

Aktiviteter i Caféen:

  • Kreativt værksted – Det kreative værksted er et sted, hvor man via billedarbejde (collage, maleri, tegning, enkle tryk, blandteknikker m.v.) kan øve sig i at give udtryk for sansninger, tanker og følelser i en kreativ og tryg proces. Der vil blive arbejdet med at male til musik, at male til eventyr samt meget andet. Det er muligt selv at vælge om man vil fordybe sig i den stillede opgave eller i et selvvalgt kreativt maleprojekt. Overskriften er fordybelse.
  • Mild yoga – Med mild yoga er der fokus på at skabe blid kropskontakt og egenomsorg. Det foregår fast hver måned. Der vil være yogamåtter i huset, men medbring gerne et tæppe.
  • Qi Gong – Qi Gong er en kinesisk helsegymnastik, som styrker immunforsvaret og retter op på indre ubalancer. De fysiske øvelser foregår stående. Det foregår fast hver måned.
  • Foredrag og udflugter  – Der vil løbende være foredragsarrangementer og fælles udflugter. Følg med i kalenderen på forsiden af hjemmesiden.
  • Filmaftener – Caféen viser film ca. en gang om måneden. Efter filmen vil der være mulighed for at tale om filmens tema.

Når der ikke er arrangeret andet, vil der være almindelig caféaften. Her vil der være mulighed for at hygge sig med håndarbejde, tegne, lægge puslespil eller blot drikke en kop kaffe/the. Der vil både være frivillige og fast personale tilknyttet Caféen.

Ring til Mille Eldevig  telefon 33 26 03 91, hvis du ønsker at blive bruger af Caféen. Herefter inviteres du til en samtale. Der vil både være frivillige og fast personale tilknyttet Caféen.

Vi tager godt imod dig.